Loodgieter/CV Monteur vacature

Functiebeschrijving

In de functie loodgieter / cv monteur ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de installatietechniek, zowel werkzaamheden als loodgieter, maar ook als cv monteur. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, cv installaties en sanitair. Daarnaast verricht je ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft projecten in zowel nieuwbouw als renovatie, woningbouw en utiliteit. Je bent voornamelijk werkzaam in woningen, bedrijfspanden, scholen, overheid- en zorginstellingen.

Functie Eisen

Om voor de vacature loodgieter / cv-monteur in aanmerking te komen wordt er bij de selectie van kandidaten gelet op de volgende punten:
  • Een afgeronde opleiding richting Installatietechniek;
  • Enkele jaren relevante werkervaring als (assistent) loodgieter / cv monteur;
  • In bezit van diploma Basisveiligheid VCA of bereid tot het halen hiervan;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
  • Betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Flexibel ingesteld en wil je graag werken;
  • Bereid tot het volgen van relevante opleidingen/cursussen in de branche.

Wij Bieden

Ga je aan de slag bij ICD Techniek dan kom je terecht in een hecht team waar met veel enthousiasme wordt samengewerkt. Medewerkers van ICD Techniek worden ingezet op uiteenlopende projecten waar jij als loodgieter / cv monteur echt tot je recht komt en gewaardeerd wordt. Bij ons heerst een prettige, informele bedrijfscultuur en wij hechten veel waarde aan het opleiden van onze techneuten en bieden daarvoor ook de juiste scholingsmogelijkheden. Kom je bij ons in dienst dan val je onder de Metaal en Techniek CAO en kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over ICD Techniek

ICD Techiek is de technische dienstverlener met een echt landelijk technisch hart! Wij willen samen met jou het verschil maken. Kies je voor ICD Techniek dan kies je ook voor onze kernwaarden; Ondernemend, Betrokken, Nuchter, Persoonlijk, Flexibel en Bekwaam. We verwachten van jou dat jij hier ook achter staat en dat jij ons team echt kan versterken!

Spreekt dit alles jou aan? Twijfel niet maar solliciteer en wie weet kun je morgen direct beginnen!